WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE
Woda |
4,00% max. |
Tłuszcz |
1,25% max. |
Białko |
11,00% min. |
Popiół |
8,50% max. |
pH |
5,00 min. |
Indeks rozpuszczalności |
1,00% max. |
Cząstki przypalone |
dysk B lub lepszy |
|
|
Ogólna liczba bakterii |
50 000/g max. |
Bakterie z grupy Coli |
nb/0,1g |
Listeria monocytogenes |
nb/25g |
Salmonella |
nb/25g |
Gronkowce koagulazo - dodatnie |
100/g max. |
Enterobacteriaceae |
10/g max. |
Drożdże i pleśnie |
100/g max. |
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:
12 miesięcy od daty produkcji.
OPAKOWANIE:
Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy.
pobierz jako PDF
KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl