Aktualności

Mleko odtłuszczone w proszku aglomerowane

Jakość:

ADPI Extra Grade

Suszenie metodą rozpyłową

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 4,00 % max.
Tłuszcz mleczny 1,25 % max.
Białko 34 % min.
Kwasowość wolna 0,15 % max.
Indeks rozpuszczalności 1,00 ml max.
Zwilżalność wysoka, 30 sekund max. w temperaturze 20°C
Cząstki przypalone dysk A/B lub lepszy
 
Ogólna liczba bakterii 10 000/g max.
Bakterie z grupy Coli 10/g max.
Listeria monocytogenes nb/25g
Salmonella nb/25g
Gronkowce koagulazo-dodatnie 10/g max.
Enterobacteriaceae 10/g max.
Pleśnie i drożdze 100/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

18 miesięcy od daty produkcji.

OPAKOWANIE:

Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy lub big bagi o wadze 1 000 kg max.


pobierz jako PDF


KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl

Copyright © 2024 by Unipolcom sp. z o.o.