WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE
| Woda |
0,2 % max. |
| Tłuszcz |
99,98 % min. |
| Wolne kwasy tłuszczowe |
0,35 % max. |
| |
| Ogólna liczba bakterii |
500/g max. |
| E. Coli |
10/g max. |
| Listeria monocytogenes |
nb/25g |
| Salmonella |
nb/25g |
| Gronkowce koagulazo - dodatnie |
nb/g |
| Enterobacteriaceae |
nb/g |
| Pleśnie i drożdze |
10/g max. |
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:
Pakowany w kartony - 9 miesięcy od daty produkcji - w temperaturze poniżej 10 oC.
Pakowany pod osłona azotu w beczki 180 kg - okres przechowywania 12 miesięcy od daty produkcji - w temperaturze poniżej 18 oC.
OPAKOWANIE:
Kartony po 25 kg, beczki po 180 kg.
pobierz jako PDF
KONTAKT
as@unipolcom.com.pl