Jakość:
ADPI Extra Grade
WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE
Woda |
3,50 % max. |
Tłuszcz mleczny |
26,00 % min. |
Białko |
26 % min. |
Laktoza |
36,00 % min. |
Popiół |
7,00 % max. |
Kwasowość wolna |
0,15 % max. |
pH |
6,50 - 6,90 |
Indeks rozpuszczalności |
1,00 ml max. |
Cząstki przypalone |
dysk B lub lepszy |
|
Ogólna liczba bakterii |
10 000/g max. |
Bakterie z grupy Coli |
nb/g |
E. Coli |
nb/g |
Listeria monocytogenes |
nb/25g |
Salmonella |
nb/25g |
Staphylococcus aureus |
nb/g |
Faecal streptococci |
100/g max. |
Enterobacter sakazakii |
nb/10g |
Drożdże i pleśnie |
50/g max. |
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:
12 miesięcy od daty produkcji.
OPAKOWANIE:
Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy lub big bagi o wadze 1 000 kg max.
pobierz jako PDF
KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl