Jakość:
ADPI Extra Grade
WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE
| Woda |
3,50 % max. |
| Tłuszcz mleczny |
26,00 % min. |
| Białko |
26 % min. |
| Laktoza |
36,00 % min. |
| Popiół |
7,00 % max. |
| Kwasowość wolna |
0,15 % max. |
| pH |
6,50 - 6,90 |
| Indeks rozpuszczalności |
1,00 ml max. |
| Cząstki przypalone |
dysk B lub lepszy |
| |
| Ogólna liczba bakterii |
10 000/g max. |
| Bakterie z grupy Coli |
nb/g |
| E. Coli |
nb/g |
| Listeria monocytogenes |
nb/25g |
| Salmonella |
nb/25g |
| Staphylococcus aureus |
nb/g |
| Faecal streptococci |
100/g max. |
| Enterobacter sakazakii |
nb/10g |
| Drożdże i pleśnie |
50/g max. |
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:
12 miesięcy od daty produkcji.
OPAKOWANIE:
Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy lub big bagi o wadze 1 000 kg max.
pobierz jako PDF
KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl