WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE
Woda |
5,50 % max. |
Tłuszcz |
8,00 % max. |
Białko w s.m. |
80 % min. |
Laktoza |
8,00 % max. |
Popiół |
3,50 % max. |
pH |
6,00 min. |
Indeks rozpuszczalności |
1,00 ml max. |
Cząstki przypalone |
dysk B lub lepszy |
|
Ogólna liczba bakterii |
20 000/g max. |
Bakterie z grupy Coli |
10/g max. |
Listeria monocytogenes |
nb/25g |
Salmonella |
nb/25g |
Gronkowce koagulazo - dodatnie |
nb/g max. |
Enterobacteriaceae |
10/g max. |
Drożdże i pleśnie |
100/g max. |
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:
24 miesiące od daty produkcji.
OPAKOWANIE:
Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy.
pobierz jako PDF
KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl