Aktualności

Permeat mleka w proszku

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 3,00 % max.
Tłuszcz 1,00 % max.
Białko 3 % min.
Laktoza ok. 82 %
Popiół 9,00 % max.
pH 6,00 - 6,80
Cząstki przypalone dysk B lub lepszy
 
Ogólna liczba bakterii 50 000/g max.
Salmonella nb/125g
Gronkowce koagulazo-dodatnie nb/0,1g
Enterobacteriaceae 10/g max.
Pleśnie i drożdże 100/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

18 miesięcy od daty produkcji.

OPAKOWANIE:

Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy lub big bagi o wadze 1 000 kg max.


pobierz jako PDF


KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl

Copyright © 2024 by Unipolcom sp. z o.o.