Strict Standards: Non-static method vf::getValidate() should not be called statically in /home/klient.dhosting.pl/vismail1/unipolcom.com.pl/public/!index.php on line 174
Cheddar - Unipolcom - worldwide dairy products

Aktualności

Cheddar

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Tłuszcz w s.m. 50% min.  
Sucha masa 61% min.
Sól 2,2% max.
 
Bakterie z grupy Coli 100/g max.
E. Coli 10/g max.
Listeria monocytogenes nb/25g
Salmonella nb/25g
Drożdże i pleśnie 500/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

6 miesięcy od daty produkcji.

WAGA:

Bloki od ca. 15 kg  do ca. 20 kg .

OPAKOWANIE:

Pakowane w cryovac.


pobierz jako PDF


KONTAKT
as@unipolcom.com.pl

Copyright © 2024 by Unipolcom sp. z o.o.
    

Strict Standards: Non-static method vf_Log::write() should not be called statically in /home/klient.dhosting.pl/vismail1/unipolcom.com.pl/public/system/loadView.php on line 51

Strict Standards: Non-static method vf_Log::toFile() should not be called statically in /home/klient.dhosting.pl/vismail1/unipolcom.com.pl/public/classes/vf_Log.class.php on line 36