Aktualności

Serwatka demineralizowana w proszku 40

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 3,50 % max.
Tłuszcz 1,00 % max.
Białko 12,00 % min.
Laktoza ok. 75 %
Popiół 5,00 % max.
Indeks rozpuszczalności 0,5 ml max.
Cząstki przypalone dysk A/B lub lepszy
 
Ogólna liczba bakterii 20 000/g max.
Bakterie z grupy Coli 10/g max.
Listeria monocytogenes nb/25g
Salmonella nb/25g
Gronkowce koagulazo - dodatnie 10/g max.
Enterobacteriaceae 10/g max.
Pleśnie i drożdże 100/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

12 miesięcy od daty produkcji.

OPAKOWANIE:

Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy.


pobierz jako PDF


KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl

Copyright © 2024 by Unipolcom sp. z o.o.