Aktualności

Natłuszczane mleko w proszku instant

WŁAŚCIWOŚCI FIZYKO-CHEMICZNE I BAKTERIOLOGICZNE

Woda 3,00 % max.
Tłuszcz roslinny 26,00 % min.
Białko 26,00 % min.
Laktoza ok. 38  %
Popiół ok. 6 %
Indeks rozpuszczalności 0,5 ml max.
Kwasowość wolna 0,15 % max. 
Zwilżalność w ciągu 30 sekund w temperaturze 20°C
Cząstki przypalone dysk B lub lepszy
 
Ogólna liczba bakterii 10 000/g max.
Bakterie z grupy Coli nb/0,1g
Listeria monocytogenes nb/25g
Salmonella nb/25g
Gronkowce koagulazo-dodatnie 10/g max.

TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA:

12 miesięcy od daty produkcji.

OPAKOWANIE:

Wielowarstwowe worki papierowe z wewnętrzną wkładką polietylenową po 25 kg netto każdy lub big bagi o wadze 1 000 kg max.


pobierz jako PDF


KONTAKT
k_mularczyk@unipolcom.com.pl

Copyright © 2024 by Unipolcom sp. z o.o.